Workshop Moderne Kalligrafie voor Beginners

Geplaatst door in Events op 6 februari, 2015 1 Comments 53e267464ffa9$!400x

MODERNE KALLIGRAFIE VOOR BEGINNERS

Hou je van mooi handgeschreven teksten op kaarten, een mooie manier om cadeaulabels te beschrijven, love notes, je lievelingsquotes …. Je kunt er zoveel kanten mee uit. Niets gaat namelijk boven handgeschreven kaarten! Kalligrafie is een elegante manier om letters en woorden extra charme, romantiek en sfeer te geven. De uitnodigingen voor je bruiloft krijgen met deze persoonlijke touch net dat beetje extra. Bovendien is het dé trend voor 2015!

NINA weddings organiseert in samenwerking met Jeau& de workshop Moderne Kalligrafie. Joke van Jeau& (pronounced Jo And) is één van Nederlands grootste trendsetters op het gebied van kalligrafie en de toepassing ervan. Ze is een illustrator, calligrapher en grafisch designer. Joke kan je als geen ander deze mooie techniek leren.

Workshop Moderne Kalligrafie voor Beginners workshop styling stationery kalligrafie

Ze leert je de achtergrond van de kalligrafie, basis van het schrijven en gebruiken van de spitse pen. Als je net begint of op zoek bent naar hands-on tips en technieken om je als beginner te verbeteren, dan is deze workshop iets voor jou.  Speciaal voor aanstaande bruiden, vriendinnen en andere creatieve DIY-ers. Leer hoe je je handschrift mooi kan maken met praktische toepassingen van kalligrafie. Kijk hier voor mooie voorbeelden van kalligrafie.

Beschrijving van de workshop

Tijdens deze workshop ga je oefenen met pen en inkt op papier. We nemen de basis door, met inbegrip van montage van je pen, dompelen van je pen in de inkt, het begrijpen van inktvloeien en -druk.

Je krijgt:

  • 3 uur instructie van Jeau&
  • Materiaalkit kalligrafie
  • Hapjes en drankjes
80,- euro (inclusief materiaal wat je mee naar huis mag nemen)
Minimaal 10 deelnemers. Indien we het aantal niet halen, behouden wij ons het recht om te annuleren of uit te stellen naar een latere dag.

———————————

Where & When

Rotterdam – Zoet en Zout                       Haarlem – Baked By Isabelle              
21 maart 2015                                           18 april 2015                                                     
16.00 – 19.00                                            13.30 – 16.30          
 
Smaakatelier Zoet & Zout
Het pand van Smaakatelier Zoet & Zout is te vinden in de Pannekoekstraat, een prachtige en centrale locatie in het Maho-kwartier te Rotterdam. In de winkel, te midden van het mooie interieur, kun je terecht voor een lekkere cappuccino, heerlijke lunchgerechten, high teas en een afwisselende selectie van ‘zoete en zoute’ lekkernijen. Zelfgebakken taarten, salades, focaccia, lasagne en andere delicatessen uit de moderne Italiaanse keuken worden ter plekke in de open keuken bereid.Workshop Moderne Kalligrafie voor Beginners workshop styling stationery kalligrafie
Baked by Isabelle
Middenin Haarlem zit een cake studio waar geweldige bruidstaarten worden gemaakt. Baked by Isabelle is de naam. Eigenaar is, natuurlijk, Isabelle.  Met een grote passie voor het patisserievak zet zij elke wens om in een creatieve bruidstaart, cupcake of sweet table. Haar stijl herken je meteen: veel pasteltinten, grappige details en vooral de neiging om direct een mes te pakken en groot stuk af te snijden.
Workshop Moderne Kalligrafie voor Beginners workshop styling stationery kalligrafie         

Inschrijven

Meedoen met zo’n creatieve workshop is een goede manier om weer eens met je handen bezig te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en inspiratie op te doen. Schrijf je snel in via workshop@ninaweddings.nl want er zijn maar beperkt aantal plekken! Mail je naam, adres, telefoonnummer. Ben je een intermediate calligrapher of creative professional die meer wil leren, dan is de Masterclass zeker iets voor je!

 

 

(1) Awesome folk have had something to say...

Please leave a Comment