Workshop Moderne Kalligrafie

Geplaatst door in Workshops op 23 februari, 2014 1 Comments workshop kalligrafie

MODERN KALLIGRAFIE VOOR BEGINNERS

Kalligrafie is een elegante manier om uitnodigen extra charme, romantiek en sfeer te geven. Niets gaat namelijk boven handgeschreven kaarten. De uitnodigingen voor je bruiloft krijgen met deze persoonlijke touch net dat beetje extra. Bovendien is het dé trend voor 2014! Daarom organiseert NINA weddings de Workshop Moderne Kalligrafie, in samenwerking met ervaren docente. Speciaal voor aanstaande bruiden, vriendinnen en andere creatieve DIY-ers. Leer hoe je je handschrift mooi kan maken met praktische toepassingen van kalligrafie. Kijk hier voor mooie voorbeelden van kalligrafie.

Workshop Moderne Kalligrafie workshop uitnodiging trouwkaart stationary kalligrafie kaart huisstijl Beschrijving van de workshop

Als je geïnteresseerd bent in het leren van kalligrafie, of gewoon graag iets nieuws wilt proberen – dan is deze workshop echt iets voor jou. Binnen deze workshop ga je oefenen met de materialen inkt en papier. We nemen de basis door, met inbegrip van montage van je pen, dompelen van je pen in de inkt, het begrijpen van inktvloeien en -druk. En met wat NINA weddings pit, dus de workshop is in kleur, met heerlijke hapjes en drankjes en gezelligheid!

Alle deelnemers krijgen een kalligrafie starterskit die je gaat gebruiken in de workshop en daarna mee naar huis mag nemen. 

Workshop Moderne Kalligrafie workshop uitnodiging trouwkaart stationary kalligrafie kaart huisstijl

Kit Materials:

>> Penhouder

>> Inkt

>> Alfabetvoorbeeld

>> Oefenstukken

>> Kaartje en enveloppe die jullie beschreven hebben

>> Zelfgemaakt kadodoosje / envelop

———————————

Where & When

Zaterdag 31 mei 13.30 -16.30 Eindhoven 

45,- euro (inclusief materiaal wat je mee naar huis mag nemen)

Minimaal 8 – maximaal 12 deelnemers.

Inschrijven

Schrijf je snel in via workshop@ninaweddings.nl want er zijn maar beperkt aantal plekken! Mail je naam, adres, telefoonnummer en geef ook even aan of je een aanstaande bruid, een enthousiaste creatieveling of iemand uit de trouwbranche bent. 

Besteed je zaterdag met het leren van een nieuwe vaardigheid, vrienden maken en genieten van eten en drinken in onze workshop studio in Eindhoven. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe workshops; schrijf je in voor de nieuwsbrief.

(1) Awesome folk have had something to say...

Please leave a Comment