Workshop Moodboard + Styling

Geplaatst door in Workshops op 23 februari, 2014 0 Comments titel workshop moodboard afbeelding 2

MOODBOARD + STYLING

Om jullie bruiloft net dat beetje extra te geven, om het helemaal af te maken, om een super indruk te maken en om van een “gewone” bruiloft een supergave, prachtige en stijlvolle bruiloft te maken! De styling van jullie bruiloft is onmisbaar voor een unieke en persoonlijke bruiloft. Een bruiloft komt namelijk pas tot zijn recht als je vooraf een goed uitgewerkt thema qua sfeer, kleur, materiaal en verhaal hebt opgezet. NINA weddings biedt daarom een workshop aan die gericht is op de styling van je bruiloft. In deze 2 uur durende workshop ga je een moodboard maken voor je bruiloft.

Op deze manier krijgen jullie een duidelijk beeld hoe jullie de bruiloftstyling willen op de grote dag zelf. Bovendien is dit moodboard erg handig voor al jullie leveranciers. Het geeft gelijk een richtlijn voor je kapper, je visagist, je bloemist, je trouwlocatie, maar natuurlijk ook voor je weddingplanner. Op deze manier krijgt jullie bruiloft de “look and feel” die jullie graag willen.

Beschrijving van de workshop

Een middag brainstormen onder genot van food & drinks over jullie droombruiloft. Welke stijl past bij jullie, welke kleuren en materialen zien jullie graag terug en wat zorgt ervoor dat JULLIE LOVESTORY terug komt in de stijl van jullie bruiloft?

Where & When:  zondag 20 april – 13.00 -15.00 omgeving Eindhoven (exacte locatie volgt nog)

Kosten: 35,- per persoon. Indien je met je aanstaande of vriendin komt betaald hij/zij slechts 15,- euro.

Deelnemers: Minimaal 8 deelnemers – maximaal 12 deelnemers. 

Inschrijven; Schrijf je snel in via workshop@ninaweddings.nl want er zijn maar beperkt aantal plekken! Mail je naam, adres, telefoonnummer en ik stuur je info over de inschrijving.

Besteed je dag met brainstormen over je droombruiloft, maak vrienden en geniet van lekkere hapjes en drankjes!

 

 

Please leave a Comment