Wat een bruiloft…. wat een weekend! Van vrijdag tot en met zondagavond werden de gasten overgoten met de warmte van Laura en Ramon en werden ze volledig in de watten gelegd. Dat betekende een relaxte, ongedwongen BBQ avond (inclusief optredens en spelletjesavond), een zeer emotionele ceremonie waarbij volgens mij niemand, inclusief wij – het niet drooghielden.

Daarna tijd voor de toast met champagne en dé traditionele Italiaanse bruidstaart Mille Foglie, maar wel in een modern jasje. In de vorm van een naked cake met custom made kaarttopper.

Gevolgd door een love shoot in de prachtige omgeving. Een betere backdrop kun je je niet wensen. De prachtige heuvels, oprijlaan met statige cipressen en olijfbomen…..sigh. Het diner aan lange tafels met gang na gang een gerecht uit de verrukkelijke cucina Italiana. Speeches, goede wijnen, alles onder de sterrenhemel en romantische lampjes.

Om de avond te eindigen met cocktails, dance moves op de heuvel en uitzicht op de Toscaanse heuvels. Tja, en wat doe je dan de dag erna? Poolparty! Wat was dit een fijn weekend. Zoveel herinneringen voor één weekend. It was awesome!

Photography & videography: Anouk Fotografeert | Planning & Styling: NINA weddings, in samenwerking met Chechic_Eventi.

Toscane

june, 2017

Laura + Ramon