Had 2020 eigenlijk jullie jaar moeten worden? Hadden jullie grootse plannen voor de bruiloft. Wat ontzettend jammer dat het niet door kan gaan zoals jullie dachten. Gelukkig is er steeds meer mogelijk in beperkte vorm. Er zijn meer opties als enkel het annuleren of verzetten van je bruiloft. Wij, als trouwleverancier, staan klaar om jullie bruiloft hoe dan ook prachtig, memorabel en hartverwarmend te maken. Ook in de anderhalve meter samenleving kan er mooi getrouwd worden. Speciaal voor deze bijzondere periode heb ik enkele aparte corona-proof diensten gemaakt. 

Annuleren of verplaatsen van je bruiloft? Nee hoor er zijn nog meer opties!

en

CORONA
JE BRUILOFT

Yes, let's elope!

 vanaf 1600,-

Vinden jullie de reden waarom jullie trouwen ook zo belangrijk? Met dit pakket kunnen jullie de persoonlijke geloftes aan elkaar afleggen in een prachtige setting gestyled door ons op een mooie locatie. Yes, gewoon jullie twee! Alles vastgelegd door een waanzinnige fotograaf, na te genieten met een heerlijke picknick waarbij taart en bubbels natuurlijk niet ontbreken om vervolgens nog een love shoot te houden. 

Elopement

Yes, pretty please!

vanaf 1850,-

Een petite wedding (a.k.a. microwedding) is speciaal voor degene die toch in kleine kring het JA-woord wil geven. Het grote feest en borreluurtjes kun je dan altijd nog volgend jaar doen. Dit pakket bestaat uit een complete styling van een intieme bruiloftsceremonie voor max 20 gasten inclusief materiaal en bloemen. Samen bepalen we vooraf de look and feel en het kleurenpallet. NINA weddings verzorgt de op- en afbouw op de dag zelf. Zo kunnen jullie en jullie gasten maximaal genieten. 

Petite wedding 

Yes, pretty please!

actieprijs 425,-

Heb je door corona je bruiloft noodgedwongen (of wellicht omdat je dit zelf al een prachtig seizoen vindt) verplaatst naar de herfst of winter? Heb je besloten een andere invulling te geven aan de dag dan eerder gepland? Heb je hulp nodig om de styling aan te pakken? Wil je een mooi uitgewerkt winter thema? Of juist gewoon een prachtige binnenbruiloft met nog steeds die zomers uitstraling?! Ik zorg ervoor dat jullie locatie van een ‘gewone’ bruiloft verandert naar een prachtig gestylde bruiloft.

Online stylingplan

Heb je door corona je bruiloft noodgedwongen (of wellicht omdat je dit zelf al een prachtig seizoen vindt) verplaatst naar de herfst of winter? Heb je besloten een andere invulling te geven aan de dag dan eerder gepland? Dan worden je originele trouwplannen flink omgegooid. Je had wellicht speciaal een trouwlocatie uitgezocht omdat deze zo’n mooie tuin heeft of perfecte plek om je trouwceremonie, borrel, receptie of feest te houden. Een tent alleen kan dan niet genoeg meer zijn vanwege de temperatuur. Nu moet je noodgedwongen een binnenbruiloft plannen. Heb je hulp nodig om de styling aan te pakken? Wil je een mooi uitgewerkt winter thema? Of juist gewoon een prachtige binnenbruiloft met nog steeds die zomers uitstraling?! Ik zorg ervoor dat jullie locatie van een ‘gewone’ bruiloft verandert naar een prachtig gestylde bruiloft.

Online Stylingplan 

 actieprijs 425,- 

+ yes, pretty please!

Thank you!

Your message has been sent. We'll contact you shortly!

Get in touch together