Weddingplanner zijn is zo leuk en ongelooflijk de moeite waard. Ik ben inmiddels meer dan zeven jaar weddingplanner en heb meer dan 70 bruiloften georganiseerd en gestyled in zowel binnen- en buitenland. Maar de weg ernaar toe was niet altijd makkelijk. Al doende heb ik geleerd. Door vallen en opstaan, leerde ik hoe je een succesvol weddingplanner wordt en een financieel gezond bedrijf opzet. Wat had ik graag de kennis gehad aan het begin van mijn  start als weddingplanner. Begrijp me niet verkeerd, ik dacht dat ik het wist. Veel creatieve ondernemers willen  een winstgevend, duurzaam bedrijf laten groeien door te doen waar ze van houden. De uitdaging waarmee ze worden geconfronteerd, is dat ze de creatieve kwaliteiten hebben ... maar ze gewoon niet zo zeker zijn van alle business stuff.

Dus, hoe start, groei of beheer je een succesvol bedrijf voor bruiloftplanning? Hoe weet je of je de dingen goed doet of grote fouten maakt? Is je proces succesvol voor je klanten en je leveranciers? Hoe prijs je je diensten en stel je tarieven vast die eerlijk zijn voor je klanten en voor jou? Hoe onderscheid je je van de letterlijke honderden andere weddingplanners in je regio? Is er een andere manier om succesvol te zijn in deze branche zonder vallen en opstaan?
 

Sessies

Mentor

Wil jij je weddingplanner bedrijf een echte kickstart of boost geven? 

tell me more+

Coaching sessie
via Skype


Als je advies wilt van een ervaren weddingplanner of ondersteuning met een specifiek doel, zal een supergerichte mentorsessie je de kickstart geven die je nodig hebt.

EEN 2 UUR SESSIE VIA SKYPE DIE EEN SPECIFIEK ONDERWERP BEHANDELT

let's talk business

let's talk business


Als je advies wilt van een ervaren weddingplanner of ondersteuning met een specifiek doel, zal een supergerichte mentorsessie je de kickstart geven die je nodig hebt.

EEN PERSOONLIJKE 2 UUR SESSIE DIE EEN SPECIFIEK ONDERWERP BEHANDELT

1-on-1 
coaching sessie

Boek je sessie via het contactformulier of mail naar hello@ninaweddings.nl. Dan plannen we een datum voor de mentorsessie. 

hoe werkt het?

03.

02.

01.

Je ontvangt een vragenlijst die je vooraf invult. Deze ontvang ik graag uiterlijk 1 week voor de sessie. Zo krijg ik al een beeld van jou en en je bedrijf.  

 

In de 2 uur durende sessie gaan we in op al je vragen en kijken naar wat er verbeterd kan worden. Met een hoofd vol advies en tips kun je AAN je bedrijf gaan werken!
 

Boek je mentorsessie

Wat doen we tijdens een Mentorsessie? 

Wanneer je door de bomen het bos niet kunt zien ... kan ik je helpen de duidelijkheid en het vertrouwen te krijgen om een bloeiend bedrijf te laten groeien

Ik stem onze sessie af op jouw behoeften, maar enkele onderwerpen die tijdens onze chat aan bod kunnen komen, zijn onder meer:
- Identificeren en begrijpen van je ideale klant
- Bepalen van je prijzen en diensten om te
  bepalen om je ideale klant aan te trekken
- Automatiseren en bedenken van goede workflows van je weddingplanning
  zodat je efficiënter werkt
- Meedenken over je (nieuwe) website
- Merkcommunicatie over al je platformen 
- Meekijken en adviseren op basis van je huidige marketing strategieën
- Hoe haal je het meeste uit je styled shoots 

 

 

De kosten voor de Skype sessie zijn 275 euro excl BTW. Wil je liever persoonlijk meeten? De kosten voor de persoonlijke 1-on-1 mentorsessie zijn 350 excl BTW. De meeting vindt dan plaats in Eindhoven of Utrecht. 

Om te voorkomen dat jij ook die zelfde fouten gaat maken, deel ik mijn kennis met jou. Inmiddels heb ik zoveel geleerd; mijn werkethiek, esthetiek, back office, branding. Alles is meerdere keren gewijzigd, ben begeleid, heb styling workshops gevolgd, mijn eigen workshops georganiseerd. Mijn inzicht, tips & trucs gekregen die ik graag wil delen! Of je nu net begint en wilt leren hoe je dit tot een bedrijf kunt maken of als je in een inspirerende funk zit en wat aanmoediging en enthousiasme nodig hebt om weer op het goede spoor te komen, de volgende opties voor mentorsessies zijn voor jou. Mijn aanpak is duidelijk, praktisch en ondersteunend, zodat je het maximale uit onze sessie kunt halen. Het gaat erom jou te helpen oplossingen en ideeën te vinden die geschikt zijn voor jouw bedrijf en jouw stijl.

 

 

send

Wil je samen met mij aan je bedrijf werken, boek dan je mentorsessie. Vul het formulier hiernaast in en ik neem contact met je op.

Liefs,
Janina

hello@ninaweddings.nl 
 

 

Let's talk business

Let's talk business

THANK YOU!

YOUR MESSAGE HAS BEEN SENT. WE'LL CONTACT YOU SHORTLY!