Met restaurant bij Qunis als prachtige locatie was dit de ideale basis voor de bruiloft van Tjerk en Joyce. De locatie heeft een combinatie van minimalistisch wit en modern industrieel;  strakke witte muren, zwart metaalframe bij de bar op de locatie, de prachtige stenen muur en authentieke raampartijen waren dan ook de inspiratie voor het ontwerp dat ik voor ze maakte. 

Een modern welkomstbord in huisstijl van hun bruiloft. Strak en handgeschreven lettertype gecombineerd voor dat romantisch vleugje. Een warm welkom voor alle gasten en een mooie aanvulling op de entree van de locatie. 
Een waanzinnig bloemwerk met prachtige tinten sierde de zwarte metalen backdrop, warme tinten in de bloemen en een gangpad vol met minimalistische windlichten. 

Daarna tijd voor de toast met champagne, maar wel in een modern jasje. Een backdrop met neon zorgde voor nog meer sfeer.
Het diner en feest vond plaats in het restaurant Pompstation te Amsterdam. Mooi gedekte tafels en een enorme ballonnenboog die zorgde dat er een echte eyecather was in de zaal. 

Photography: Esther van Geenen Photography | Concept & Styling: NINA weddings  | Bloemen: Edenique Floral design

Amsterdam

maart, 2018

moderne bruiloft met industriele touch