Let's go on an adventure!

Het JA woord geven in een pittoresk stadje in Toscane of met je voetjes in het zand op Curaçao. Het kan allemaal en ik organiseer het graag voor jullie. Zo spot ik de mooiste trouwlocaties en heb ik in o.a. Italië, Frankrijk, Spanje, Ibiza en Curaçao bijzondere connecties om jullie droombruiloft waar te maken. Maar ik pak ook graag mijn koffers naar Marokko, IJsland of een andere bestemming die voor jullie een speciale betekenis heeft.

Voor vele stellen is trouwen in het buitenland een droom. Maar wat als ik voor jullie die droom werkelijkheid laat worden? In de afgelopen jaren heb ik een aantal bijzondere locaties in het buitenland mogen bezoeken en ik weet zeker dat er voor jullie wensen ook iets bij zit wat al jullie verwachtingen overtreffen. Van ceremonies tussen de wijnranken tot diners bij zonsondergang. En wat te denken van een pre wedding diner met de familie in een olijfboomgaard? Ik zorg ervoor dat het een unieke ervaring en beleving wordt voor jullie. Samen met jullie familie en liefste vrienden of enkel met jullie twee alleen. 

Kun jullie niet wachten om je koffers in te pakken? Neem dan contact met op.

trouwen in het buitenland

en

Destination weddings elopements

“Oh darling, let’s elope”

Let's go on an adventure!

Zouden jullie eigenlijk het liefst een intieme bruiloft willen? Altijd al gedroomd van het ja-woord geven op een bijzondere plek?  Dan is een elopement misschien wel wat voor jullie! Dit is ideaal voor reislustige en avontuurlijke stellen die dromen van een uberromantisch en bijzonder JA-woord, maar niet op de traditionele manier een groot trouwfeest willen houden.

Trouwen in the middle of nowhere alleen met z’n tweetjes, ergens boven op een bergtop , strand of een prachtig bos  of in je favoriete stad (ter wereld) met alleen twee getuigen. The possibilities are endless! Het kan niet gek genoeg. Je kan er ook voor kiezen om jullie familie en beste vrienden mee te nemen. Een Elopement is wat knusser en minder groot als een bruiloft. Je geeft elkaar het ja-woord in een intiemere en avontuurlijkere setting zonder teveel poespas. Eloping is dus perfect voor stellen die geen zin hebben in een grote bruiloft. Je hoeft met niemand rekening te houden en kan de ceremonie precies invullen zoals dat jullie dat willen. Dat klinkt heerlijk toch? En of jullie het stiekem doen of niet, totally up to you

Maar ook een elopement wedding gaat niet zonder organisatie! Kun jullie niet wachten om je koffers in te pakken? Neem dan contact met op.


avontuurlijk trouwen met zijn tweetjes

wedding

elopement

ICELAND. We’re always ready for the next adventure.

03

MOROCCO. Magical places filled with beautiful colors and fragrances 

02

TULUM, MEXICO 
Take us to the beach, please! 

01

our

       wishlist