Je hebt een trouwlocatie gevonden, weet hoeveel gasten je gaat uitnodigen en hoe nu verder? Soms is het lastig om keuzes te maken, die echt bij jou en je partner passen. Kom je er zelf niet uit, vindt je het moeilijk door de bomen het bos te zien, heb je een overload aan inspiratiefoto’s op je Pinterest. Het is mijn passie om samen met jullie de bruiloft vorm te geven. NINA weddings kan je helpen bij het ontwerpen van een bruiloftstyling die helemaal bij jullie past. We zijn op de hoogte van de laatste trends en verzorgen met veel liefde en plezier een compleet stylingadvies op maat. Samen bedenken we wat de sfeer en uitstraling wordt, en hoe de aankleding er uit komt te zien. Denk bijvoorbeeld: een schitterende ontvangst, een stunning backdrop voor jullie ceremonie, een gestylde sweet table, een prachtige dinertafel en de aankleding van de feestlocatie. We creëren wij met jullie input en wensen, een persoonlijk styling concept. Deze visuele richtlijnen maken het voor jullie zelf ook makkelijker om bepaalde keuzes te maken.

 

sessie

stylingadvies

Hoe werkt het?


Vooraf ontvangen jullie van mij een vragenlijst zodat we tijdens het gesprek gericht aan de slag kunnen. Door een uitgebreid gesprek samen met jullie weet ik wat jullie willen en nodig hebben, waarna ik voor jullie aan de slag ga.
Per onderdeel gaan we de mogelijkheden langs en verzinnen we heel veel toffe elementen. We denken na over de look & feel, kleuren, kosten, persoonlijke touches en kleine details. Zo gaan jullie naar huis met een concreet idee over de mogelijkheden en styling voor jullie bruiloft. Zodra de blueprint klaar is stuur ik hem naar jullie op zodat jullie de meest toffe bruiloft kunnen organiseren! Jullie ontvangen een uitgebreide gepersonaliseerde handleiding om jullie bruiloft zelf te stylen. 
 
Een stylingadviesgesprek kost 475,- euro incl. btw.  

Ideaal wanneer je:
• Je geen idee hebt welke stijl en sfeer je je bruiloft wilt geven
• Samen geen keuzes kunnen maken
• Of juist wel weet wat je wilt, maar geen idee hoe je dit kunt bereiken
• Zelf de styling wilt doen, maar professioneel advies kunt gebruiken
• Niet weet wat haalbaar is binnen jullie budget

 

Voor wie?

TIP; boek dit gesprek zo vroeg mogelijk in je weddingplanning traject. 

Zodra de blueprint klaar is stuur ik hem naar jullie op zodat jullie de meest toffe bruiloft kunnen organiseren! Jullie ontvangen een uitgebreide gepersonaliseerde handleiding om jullie bruiloft zelf te stylen. 

03

Per onderdeel gaan we de mogelijkheden langs en verzinnen we heel veel toffe elementen. We denken na over de kleuren, een thema, details en kosten. Zo gaan jullie aan het einde van de afspraak naar huis met een concreet idee over de mogelijkheden en styling voor jullie bruiloft. 

02

Jullie ontvangen een vragenlijst vooraf zodat ik al een beetje een beeld kan vormen van jullie als bruidspaar en de dag zelf.
We hebben een design date op mijn kantoor in Valkenswaard/Eindhoven en halen alles uit de kast om jullie stijl te ontdekken en toffe ideeën te bedenken voor alle verschillende onderdelen.

01

de

       werkwijze

Thank you!

Your message has been sent. We'll contact you shortly!

Get in touch together