Je bent verloofd! Wat nu?

Download hier het GRATIS Ebook 

met stappenplan voor de start van 

je weddingplanning. 

Thanks! Hou je inbox in de gaten. 

Een bruiloft organiseren kan nogal een uitdaging zijn. En waar de één dit ontzettend leuk vindt om te doen, heeft de ander juist behoefte aan ondersteuning. Als weddingplanner neem ik de volledige coördinatie van jullie bruiloft over. Je hoeft alleen maar aan te geven wat jullie wensen zijn en ik regel de rest. Zo regel ik voor jullie de perfecte locatie, de beste leveranciers, plan ik afspraken in en beheer ik het budget. Fijn toch? In de maanden en dagen voor de grote dag bereid ik jullie bruiloft tot in de details voor. We komen af en toe samen om af te stemmen zodat jullie dromen werkelijkheid worden. Willen jullie er alles uit halen en laten jullie dit graag over aan een professional? Wil je ook op een ontspannen manier je bruiloft plannen, neem contact met me op!


 


WEDDINGplanning

+ yes, let's talk wedding!

 
Het zelfstandig plannen van jullie bruiloft kan lijken als een onmogelijke taak. Thats where I come in! Bij de full-service weddingplanner wordt de totale bruiloft coördinatie geregeld door NINA weddings. In de maanden en dagen in aanloop voor de bruiloft, coördineren we alle details van je bruiloft. Van leveranciers zoeken tot het managen van jullie budget, we nemen de tijdrovende taken weg van jullie to-do-list. Samenwerkend met jullie stijl, dromen, en budget kies ik handpicked de beste leveranciers, reserveer de perfecte locatie(s), en ontwerp de gehele dag rond jullie verhaal.

Full service!

JA, IK WIL EEN ONBEZORGDE TROUWDAG!

 vanaf 1250,-

Je hebt alles zelf gepland en geregeld. Nu is tijd om te ontspannen in afwachting van jullie mooie dag. Bij dit pakket nemen wij de laatste maand over en zorgen we dat de laatste puntjes op de i gezet worden. Van gedetailleerde draaiboeken, checken alle gemaakte afspraken, tafelindelingen en meer. Met deze dienst laat je je familie of goede vrienden ook feesten en genieten en zorgen wij op de dag zelf dat alles goed verloopt. 

Ceremoniemeester

JA, IK WIL EEN ONBEZORGDE TROUWDAG!

vanaf 3500,-

Als je het prima vind om zelf al een kleine start te geven aan je weddingplanning, maar hulp nodig hebt bij het bepalen van de overall look and feel van jullie dag- dan is dit pakket voor jullie. Van ontwerpen van een trouwconcept, kleurenpallets, scouten van alle stylingmaterialen, bloemen, drukwerk tot de coördinatie op de dag zelf. Weddingplanner basis is dan misschien precies wat je zoekt.  

Weddingplanning basis

JA, IK WIL EEN WINTERBRUILOFT!

vanaf 3250,-

Wil je niet afhankelijk zijn van het weer en ga je voor een prachtige binnenlocatie dan is trouwen in de winter ideaal! De mooiste locaties zijn dan vaak beschikbaar. Hulp nodig bij het neerzetten van een geweldige bruiloft in de winter? Wil je niet persé de winterclichees, maar wel een onvergetelijk bruiloft waar de gasten met ooohhs en aaaahs binnenkomen? Ik help jullie graag met een tof trouwconcept! 

Trouwen in de winter

JA, IK WIL EEN TOFFE WEEKENDBRUILOFT!

vanaf 3750,-

Vinden jullie trouwen op een dag te kort en zouden jullie er een echte belevenis en fijn samenzijn van willen maken? Wat is er nu leuker dan trouwen met al jullie gasten die bovendien ook nog kunnen blijven slapen? Trouwen in het buitenland lijkt soms zo onbereikbaar. Maar in werkelijkheid is dit dichterbij dan je denkt. Er zijn prachtige locaties in Nederland en de België die zich perfect lenen voor een onvergetelijke weekendbruiloft. 

Weekendbruiloft

WHAT TO EXPECT
Jullie begeleiden en stressvolle taken wegnemen. De gehele periode ben ik jullie sparringspartner en vraagbaak. Jullie krijgen beschikking tot mijn uitgebreide netwerk, kennis en jarenlange expertise in trouwen, toffe inspiratie en de laatste trends. 

03

CELEBRATE YOUR VIBE
De belevenis van jullie als bruidspaar en jullie gasten is de hoeksteen van iedere bruiloft. Het draait om geweldig eten, een goedlopend dagprogramma en een inspirerende setting. Een gevoel van luxe en kwaliteit. En een vibe die jou en jullie liefsten laat zien wie jullie zijn als koppel. 

02

YOU + ME
Vertel me jullie love story, van het aanzoek tot en met de bruiloftwensen. Hoe wil je dat de dag aanvoelt? Je gaat al je vertrouwen in mij stellen, dus daarvoor gaan we elkaar eerst beter leren kennen. Laten we elkaar daarom eerst wat beter leren kennen. In ruil daarvoor beloof ik dat ik je bruiloft oppoets tot een unieke viering van jullie liefde.

01

de

    werkwijze

Maren en Tim

Alle contactmomenten verliepen relaxt en Janina heeft iedere keer de tijd voor ons genomen. Dit alles maakt dat wij met een voorbereid gevoel de dag tegemoet zagen, waardoor dat stukje stress geen onderdeel uitmaakte van alle spanningen die een bruiloft met zich meebrengt. Wij zouden NINA weddings absoluut aanraden aan een toekomstig bruidspaar! 

Tijdens het plannen en organiseren van onze bruiloft merkten wij dat we professionele hulp nodig hadden om onze perfecte dag te realiseren. We hadden met name hulp nodig voor het uitkiezen van de bloemen en decoratie, en voor het maken van één geheel van alle momenten op de dag zelf. Alle contactmomenten verliepen relaxt en Janina heeft iedere keer de tijd voor ons genomen. Dit alles maakt dat wij met een voorbereid gevoel de dag tegemoet zagen, waardoor dat stukje stress geen onderdeel uitmaakte van alle spanningen die een bruiloft met zich meebrengt. Wij zouden NINA weddings absoluut aanraden aan een toekomstig bruidspaar! 

Ilse en Corne

Ik hou van versieren en aankleden, maar ik wist dat ik daar op mijn eigen bruiloft geen tijd voor zou hebben. Dus voor de styling kozen we voor Janina van NINA weddings, zij zorgde echt voor het ‘wow-effect’ op onze bruiloft. We maakten een stylingplan voor een bohemian- en festival-bruiloft. Het leek net of we droomden, zo mooi was alles versierd! 

Tjerk en Joyce

Voor onze bruiloft wilden wij graag de hulp inschakelen van een goede en persoonlijke stylist om deze mooie dag extra glans te geven, volledig in een bij ons passende stijl. Na een eerste kennismaking wist Janina onze stijlwensen feilloos te vertalen in een moodboard. De communicatie verliep vanaf het begin ook al erg prettig, via Skype konden we overleggen wanneer dat ons het beste uitkwam. We wisten dus al vrij snel zeker, dit gaat helemaal goed komen. Haar adviserende en toch ook bepalende visie (zonder dat het opvalt) zorgt ervoor dat je je er volledig aan durft over te geven. Samen met de bijzonder goede connecties die Janina heeft, heeft zij onze dag echt kleur gegeven. En daar zijn wij haar eeuwig dankbaar voor!

Yvonne en Arno

Janina heeft een super gevoel voor styling. Alles was zij maakt en bedenkt, ziet er fantastisch en smaakvol uit. Onze bruiloftsdag was echt fantastisch en romantisch. Janina heeft de styling van onze bruiloft super gedaan, en op de dag zelf had ze ook alles top geregeld. We zouden Janina zeker aanraden aan iemand anders!


love notes

Download your free guide

Congrats, hij heeft je dé vraag gesteld (en jij zei ja)! Tijd voor een nieuw hoofdstuk in jullie leven. Maar naast alle excitement zijn er een aantal dingen die geregeld moeten worden, nadat je je prachtige ring om je vinger hebt gekregen! Voelt het allemaal wat overweldigend? Don’t worry, wij hebben voor jou de belangrijkste zaken op een rijtje gezet in een handig gratis ebook


Thanks! Keep an eye on your inbox for updates.

Thank you!

Your message has been sent. We'll contact you shortly!

Get in touch together