Amanda Wakeley Bridal

Geplaatst door in The Dress op 1 januari, 2015 1 Comments Mademoiselle Fiona - Wedding Photography

Amanda Wakeley (1969) is een Britse fashion designer ontwerpt glamorous avond- en cocktailjurken en accessoires. Ze staat bekend om haar ” clean glam” signature style. Wakeley’s creaties worden vaak gespot op de rode loper, door oa Beyonce, Angelina Jolie en Kate Winslet. Ze heeft ook de eer om leden van het koninklijk huis te kleden waaronder wijlen prinses Diana, koningin Rania van Jordanie.  Een van haar jurken werd gedragen dooor Bond Girl Naomi Harris in Skyfall, de 007 James Bond film. In Nederland is ze redelijk onbekend, maar toen ik een van jurken op de Amerikaanse blog Style Me Pretty spotte was ik direct verkocht.

Amanda Wakeley Bridal vintage trouwjurk modern designer bruid bohemian

Mademoiselle Fiona – Wedding Photography

Amanda Wakeley Bridal vintage trouwjurk modern designer bruid bohemian

Mademoiselle Fiona – Wedding Photography

 

Amanda Wakeley Bridal vintage trouwjurk modern designer bruid bohemian Amanda Wakeley Bridal vintage trouwjurk modern designer bruid bohemian Amanda Wakeley Bridal vintage trouwjurk modern designer bruid bohemian Amanda Wakeley Bridal vintage trouwjurk modern designer bruid bohemian Amanda Wakeley Bridal vintage trouwjurk modern designer bruid bohemian Amanda Wakeley Bridal vintage trouwjurk modern designer bruid bohemian

Als je de jurken op de website bekijkt, zien ze er niet direct aantrekkelijk uit. Maar gedragen door deze real bride zie je dat een jurk echt tot leven kan komen. Dus mocht je nog eens een weekendje London op de agenda hebben, dan is deze shop zeker een aanrader. Sposa is de bruidscollectie. Bekijk haar gehele collectie.

(1) Awesome folk have had something to say...

  • peggy timmermans - Beantwoorden

    5 januari 2015 at 5:24 pm

    Wat een prachtige trendy jurken! Dit is helemaal van nu en de haristyling en make-up zijn ook erg mooi aangepast! Voor de durvers!

Please leave a Comment