NINA weddings is gespecialiseerd in de organisatie en styling van romantische, eigentijdse en unieke bruiloften. Of het nu gaat om een intieme bruiloft in julllie favoriete restaurant of festival bruiloft in jullie eigen tuin. Maar denk daarbij ook aan een prachtige masseria in Puglia, romantisch chateau in de Dordogne of met uitzicht op de Toscaanse wijnvelden,

about


 

nina weddings

 Bij ons team draait alles om detail, design en het creëren van epische bruiloften met de juiste vibes. Met onze doordachte selectie van stylingpakketten voor bruiloften, past onze aanpak op maat bij jullie visie. Van idee tot en met de uitvoering.

We bieden ook stylingconsulten en artikelen te huur uit onze prachtige collectie zorgvuldig geselecteerde inventaris, voor diegenen die wat minder toewijding zoeken.

Zijn jullie ook levensgenieters net als wij? Willen jullie je gasten verwennen en oprechte warme belevingen creëren, herinneringen maken die voor altijd bij blijven? De beleving rond jullie trouwfeest mag dan ook echt persoonlijk, ongedwongen en uniek zijn. Intieme bruiloft of uitgebreidere weekendbruiloften zijn dan ook echt onze favoriet! 

De liefde vieren is zoiets bijzonders en dit mag echt mooi gevierd worden. Voor ons draait het niet om hoe het hoort, maar vooral voor wat past bij jullie. Eigentijdse en moderne bruidsparen die durven om een echt tof trouwconcept neer te zetten, waar nog jaren over wordt nagepraat. Daar word ik blij van! Intieme bruiloften zijn mijn favoriet. Samen werken we uit wat jullie bruiloft echt voor jullie betekent en daaromheen creëren we samen iets moois.
 

Meet Janina

Hey hallo, ik ben Janina, de eigenaresse en de stylist achter NINA weddings. Met een liefde voor het creëren van bijzondere settings ben ik in 2013 NINA weddings begonnen. Hier kan ik al mijn creativiteit en oog voor details in kwijt. Ik houd enorm van de kleine dingen en kan hiermee een bruiloft echt uniek maken.

Samen met Nick en onze tweelingdochtertjes Yara en Mae woon ik vlakbij Eindhoven. Gek op bloemen en interieur design. Mij maak je blij met een dagje strand, kletsen met een lekkere kop groene thee, een nieuwe reis plannen, een intensieve workout, dansen, een nieuwe hotspot (en daar natuurlijk lekker eten!) en natuurlijk……bruiloften! 
 

 

weddingdesigner, ondernemer, interior junkie, travel-addict

Ons team

We hebben een klein team van gepassioneerde, detailgerichte en ervaren stylisten, die dol zijn op het stylen van bruiloften  en het tot leven brengen van ontwerpen. Ze helpen op bruiloftdagen met de set-up/styling om ervoor te zorgen dat jullie bruiloft naadloos verloopt. Bij ons team draait alles om detail, design en het creëren van epische feesten met de juiste vibes.


CREATIEVELINGEN. Regelaars. Hopeloze romantici. Stylisten. Warm, vrolijk & enthousiast. passionated. Perfectionisten. Liefhebbers van lijstjes. excel queens.Out-of-the-box denkers. 

Stationery. Voor mij klopt het plaatje pas als alles van de bruidstaart tot de trouwkaart op elkaar is afgestemd

03

Non-traditional. Durfen jullie om buiten de geijkte paden te gaan en jullie hart te volgen als het gaat om de keuzes op je bruiloft?

02

Bloemen. Van weelderige bruidsboeketten tot uitzinnige installaties en hangende bloemenwolken.

01

My

       favorites

Thank you!

Your message has been sent. We'll contact you shortly!

Get in touch together

FOLLOW ALONG @ninaweddings

THE NINA weddings instagram

All the pretty on the daily: