just say hello +

NINA weddings is gespecialiseerd in de organisatie en styling van romantische, eigentijdse en unieke bruiloften. Of het nu gaat om een intieme bruiloft in jullie eigen achtertuin of in de Toscaanse wijnvelden, een bruiloft in een industriële loods of dakterras van een hip hotel. 

about


 

nina weddings

Vanuit mijn opleiding Vrijetijdsmanagement heb ik als geen ander geleerd over eventmanagement. Vanaf het moment dat ik in de trouwbranche stapte (2013) wist ik dat we bruiloften nog zoveel moderner, mooier en toffer konden maken. Mijn passie voor styling komt voort uit mijn liefde voor mooie interieurs, architectuur, fotografie en bloemen. Bij mijn werk als bruilofstylist en weddingplanner valt dan ook alles perfect op zijn plek. 

De liefde vieren is zoiets bijzonders en dit mag echt mooi gevierd worden. Voor mij draait het niet om hoe het hoort, maar vooral voor wat past bij jullie. Eigentijdse en moderne bruidsparen die durven om een echt tof trouwconcept neer te zetten, waar nog jaren over wordt nagepraat. Daar word ik blij van! Vanuit niets een prachtig geheel maken, dat vind ik geweldig. Intieme bruiloften zijn mijn favoriet. Volledig op maat, en 100% jij, het voelt niet als een andere bruiloft. Het zal voelen als de oprechte, diep persoonlijke viering die het is, je gasten verbinden met wie je echt bent ... En het decor vormen voor een ongelooflijk, onvergetelijke feest! Ik luister graag naar jullie lovestory, wensen en dromen. Samen werken we uit wat jullie bruiloft echt voor jullie betekent en daaromheen creëren we samen iets moois.

I’d love to hear from you!
 

Meet Janina

Hey hallo, ik ben Janina, de eigenaresse en de stylist achter NINA weddings. Met een liefde voor het creëren van bijzondere settings ben ik 7 jaar geleden NINA weddings begonnen. Hier kan ik al mijn creativiteit en oog voor details in kwijt. Ik houd enorm van de kleine dingen en kan hiermee een bruiloft echt uniek maken.

Samen met Nick en onze tweelingdochtertjes Yara en Mae woon ik vlakbij Eindhoven. Gek op bloemen en interieur design. Mij maak je blij met een dagje strand, kletsen met een lekkere kop groene thee, een nieuwe reis plannen, een intensieve workout, dansen, een nieuwe hotspot (en daar natuurlijk lekker eten!), een wellnessdagje, een goed glas rode wijn en natuurlijk……bruiloften! 
 

 

weddingdesigner, entrepeneur, interior junkie, traveller

Interior design. The details are not the details, they make the design. 

03

Traveling. We’re always ready for the next adventure.

02

Tropics. Oh, Sunlight! The most precious gold to be found on Earth. Always will be a island girl.

01

my

       favorites

Thank you!

Your message has been sent. We'll contact you shortly!

Get in touch together

FOLLOW ALONG @ninaweddings

THE NINA weddings instagram

All the pretty on the daily: