Met een reputatie voor uniek en modern romantisch weddingdesign, hebben we met paren uit Nederland, evenals België, gewerkt aan alles, van intieme bruiloften, trouwen in het buitenland en grote luxe bruiloften. Wij geloven dat elke bruiloft uniek is, net zoals de stijl en visie van elk paar dat ook is ... one size doesn't fits all! Dus laten we je bruiloft uniek voor je maken, je ideeën en visie werkelijkheid maken en ja, we zullen het zeggen - laten we deze bruiloft totally Instagram-worthymaken!

Al onze onderstaande pakketten bevatten een stylingadvies waarbij we jullie verhaal ontdekken, jullie inspiratie verzamelen en jullie stijl samenstellen.


Weddings made with style, creativity & your dream vision!

en

bruiloftstyling                    design

Ja, dat wil ik!

Ons ontwerppakket richt zich op kleurenschema's, decoratie en verhuur, bloemen, drukwerk en alle mooie dingen daartussenin. |Wij geloven dat jullie bruiloft jullie liefde moet weerspiegelen door middel van persoonlijke en bewust gekozen details. 

Een gedetailleerd stylingplan vertelt het verhaal van jullie dag van begin tot eind en we zoeken het dreamteam om de inspiratie tot leven te brengen. Op jullie trouwdag komt ons team van stylisten om elk detail te plaatsen,bruiloftstyling

for our detail-obsessed clients

ja, dit wil ik!

Dit pakket bevat alles van het design & styling pakket, plus 60 dagen coördinatie.

We zorgen niet alleen voor alle stylingcomponenten zoals hierboven beschreven, maar we worden ook je go-to-coordinator. Dit betekent dat zodra je jullie andere niet-stylingleveranciers heeft vastgelegd, wij het voortouw nemen door contact met hen op te nemen in de aanloop van 6-8 weken en op de dag zelf om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Jullie kunnen genieten van het feest zonder enige stress in het zicht.

Tijdens de coördinatie werken we nauw samen met jullie leveranciers om een gedetailleerde tijdlijn te perfectioneren en zullen we de dag van begin tot eind leiden.

Sit Back and Relax

bruiloftstyling + coordinatie

meer info

Deze service is een all-inclusive pakket voor diegenen die op zoek zijn naar de volledige professionele begeleiding bij het plannen, stylen en coördineren van hun bruiloft. Het is voor bruidsparen die hulp zoeken van begin tot eind, die meer willen dan alleen een prachtig gestylde set-up en mooie foto's. Het is voor hen die willen dat het proces van het plannen van een bruiloft een leuke, zorgeloze ervaring is door ons alle tijdrovende detailgerichte en logistieke taken die komen kijken bij het plannen en stylen van de trouwdag van je dromen op ons te laten nemen.

You dream it and we will do everything else!

Full wedding design

Herken jij dit?

Jullie hebben beide een drukke baan en je hebt geen tijd om een bruiloft te plannen. Laat staan om over de styling details na te denken en alle bijbehorende logistiek.

Je weet dat je een mooie bruiloft wilt, maar ben zelf totaal niet creatief. Je laat het liever aan iemand anders over

Je weet wat je wilt, hebt geen idee HOE en WAAR je al die styling items kunt krijgen


Je hebt inmiddels Pinterest borden vol inspiratie maar er is zoveel aanbod en inspiratie dat je door de bomen het bos niet meer ziet

Je vindt styling belangrijk en wilt een echt persoonlijke, unieke bruiloft met een WOW-factor. Daarbij wil je graag sparren een expert met ervaring, dé leukste tips en op de hoogte van de laatste trends. 

Je wilt op de dag zelf vooral niet zelf bezig zijn met de styling en ook vrienden en familie laten genieten. Wat is jouw bruiloftstijl?

Je stijl is van invloed op elke beslissing die je neemt bij het plannen van jullie bruiloft. Er zijn zoveel stijlen op Pinterest die een beetje overweldigend kunnen zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Met een paar eenvoudige vragen in deze leuke quiz heb je in een mum van tijd je trouwstijl bepaald!

Doe de quiz

doe de gratis Quiz

Stationery. Voor mij klopt het plaatje pas als alles van de bruidstaart tot de trouwkaart op elkaar is afgestemd

03

Non-traditional. Durven jullie om buiten de geijkte paden te gaan en jullie hart te volgen als het gaat om de keuzes op je bruiloft?

02

Bloemen. Van weelderige bruidsboeketten tot uitzinnige installaties en hangende bloemenwolken.

01

My

       favorites

Maren en Tim

Alle contactmomenten verliepen relaxt en Janina heeft iedere keer de tijd voor ons genomen. Dit alles maakt dat wij met een voorbereid gevoel de dag tegemoet zagen, waardoor dat stukje stress geen onderdeel uitmaakte van alle spanningen die een bruiloft met zich meebrengt. Wij zouden NINA weddings absoluut aanraden aan een toekomstig bruidspaar! 

Tijdens het plannen en organiseren van onze bruiloft merkten wij dat we professionele hulp nodig hadden om onze perfecte dag te realiseren. We hadden met name hulp nodig voor het uitkiezen van de bloemen en decoratie, en voor het maken van één geheel van alle momenten op de dag zelf. Alle contactmomenten verliepen relaxt en Janina heeft iedere keer de tijd voor ons genomen. Dit alles maakt dat wij met een voorbereid gevoel de dag tegemoet zagen, waardoor dat stukje stress geen onderdeel uitmaakte van alle spanningen die een bruiloft met zich meebrengt. Wij zouden NINA weddings absoluut aanraden aan een toekomstig bruidspaar! 

Ilse en Corne

Ik hou van versieren en aankleden, maar ik wist dat ik daar op mijn eigen bruiloft geen tijd voor zou hebben. Dus voor de styling kozen we voor Janina van NINA weddings, zij zorgde echt voor het ‘wow-effect’ op onze bruiloft. We maakten een stylingplan voor een bohemian- en festival-bruiloft. Het leek net of we droomden, zo mooi was alles versierd! 

Tjerk en Joyce

Voor onze bruiloft wilden wij graag de hulp inschakelen van een goede en persoonlijke stylist om deze mooie dag extra glans te geven, volledig in een bij ons passende stijl. Na een eerste kennismaking wist Janina onze stijlwensen feilloos te vertalen in een moodboard. De communicatie verliep vanaf het begin ook al erg prettig, via Skype konden we overleggen wanneer dat ons het beste uitkwam. We wisten dus al vrij snel zeker, dit gaat helemaal goed komen. Haar adviserende en toch ook bepalende visie (zonder dat het opvalt) zorgt ervoor dat je je er volledig aan durft over te geven. Samen met de bijzonder goede connecties die Janina heeft, heeft zij onze dag echt kleur gegeven. En daar zijn wij haar eeuwig dankbaar voor!

Yvonne en Arno

Janina heeft een super gevoel voor styling. Alles was zij maakt en bedenkt, ziet er fantastisch en smaakvol uit. Onze bruiloftsdag was echt fantastisch en romantisch. Janina heeft de styling van onze bruiloft super gedaan, en op de dag zelf had ze ook alles top geregeld. We zouden Janina zeker aanraden aan iemand anders!


love notes

+ read more

NINA weddings bestaat uit een team van weddingplanners en -stylisten. Tijdens een bruiloft komen we altijd met minimaal twee assistentes. Simpelweg omdat je soms op meerdere plekken tegelijk moet zijn en vele handen maakt het licht werk. Bij stylingopdrachten komt ook behoorlijk wat sjouwwerk kijken. Bij ziekte is er daardoor altijd een back up van jullie weddingplanner. 

04. Werk je alleen?

Absoluut – wanneer we gaan samenwerken is het natuurlijk wel zo fijn dat wij een match zijn. Daarom plannen wij eerst vrijblijvend een kennismakingsgesprek in. Dit is de kans om elkaar te leren kennen én aan te voelen of er een klik is tussen ons.Uit dit gesprek komt een overzichtelijk en gespecificeerde offerte zodat jullie kunnen beslissen of wij voor jullie aan de slag mogen. Jullie kunnen een afspraak inplannen door een berichtje te sturen via het contactformulier.

02. Is een vrijblijvend kennismakingsgesprek mogelijk? 

Ja zeker. We beperken ons niet tot ons eigen assortiment, maar werken met verschillende partijen, maar het is natuurlijk mooi meegenomen om te weten dat er al zoveel toffe items zijn. In de afgelopen jaren heb ik een heel assortiment verzameld wat inmiddels is uitgegroeid tot een loods van 100m2 vol te gekke backdrops, mooie velvet bankjes en poefjes, tientallen kussens en tapijten en verschillende type stoelen van houten klapstoelen, rustieke crossback chairs tot elegante thonet stoelen. En nog zo veel meer... bekijk de collectie hier

03. Hebben jullie zelf ook decoratie materialen?

Een weddingplanner regelt de totale organisatie en heeft het contact met de trouwlocatie en alle leveranciers. Een bruiloftstylist verzorgt enkel de aankleding. Ze is niet verantwoordelijk voor het draaiboek. 
Als weddingdesigner ga ik een stap verder dan de stylist en heb ik ook rechtstreekse contacten met de bloemist, grafisch designer en taartbakker om zo een mooie eenheid te zorgen en een prachtig gestylde bruiloft. 

01. Wat is het verschil tussen een weddingplanner en een bruiloftstylist?

FAQ

+ let's get in touch!

In de vele jaren heb ik een fantastisch netwerk opgebouwd aan toffe, betrouwbare lievelingsleveranciers. Bij iedere bruiloft match ik de juiste leverancier qua stijl en budget. Om een mooi geheel te krijgen stem ik de styling af met de bloemist, taartenbakker en grafisch designer. Ook het inhuren van styling materiaal zullen wij voor jullie doen.

08. Werk je met vaste leveranciers?

Na goedkeuring van de offerte ga ik voor jullie aan de slag. Dit vertaald zich in een aantal moodboards waarin visueel wordt hoe jullie dag er uit kan komen te zien. Dit concept gebruiken wij als leidraad tot alle te stylen items en settings. En natuurlijk kunnen jullie dit concept ook gebruiken bij het instrueren van de ontwerper van de kaart en de taart. Zo worden alle custom made items ontworpen met dezelfde uitgangspunten en komt alles op de dag zelf prachtig samen. Wij hebben een heel groot assortiment aan styling materiaal die wij in kunnen zetten voor jullie bruiloft. Ook maken wij graag custom made items. Dat betekend dat deze items echt speciaal voor jullie worden gemaakt, dus uniek en persoonlijk zijn. Dan kunnen jullie denken aan een gepersonaliseerd welkomstbord, naamkaartjes voor het diner en een stunning backdrop.

06. Hoe gaat het ontwerpproces?

Wij verzorgen de totale opbouw van de styling op de dag van jullie bruiloft. Zo kunnen jullie nog heerlijk ontspannen en genieten in de ochtend terwijl er waarschijnlijk op de locatie al druk gewerkt wordt om alles tot in de puntjes te stylen. Voor jullie en de gasten is het op die manier een echte totaalbeleving wanneer ze arriveren op de locatie en kan iedereen zorgeloos genieten. Terwijl jullie aan het dineren zijn ruimen wij de ceremoniesetting af en zo verder. De afbouw wordt afhankelijk van de locatie de volgende dag gedaan of dezelfde avond.

07. zijn jullie op de dag zelf ook aanwezig?


De bruiloften die wij organiseren kosten gemiddeld 30 à 35.000 euro. Dit kan variëren van huwelijk tot huwelijk. Indien jullie ons willen inschakelen als weddingplanner, werken wij met budgetten vanaf 25.000 euro.
Voor de styling zelf zit je qua materiaal tussen de 2000 en 5000 euro. Uiteraard geheel afhankelijk van jullie wensen. Of je een totaal kale ruime moet inrichten of slechts een klein gedeelte nog moet aanvullen. We kijken altijd samen hoe we voor jullie het maximale uit het budget kunnen halen. 

05. Hoeveel kost styling gemiddeld?

+ more about
NINA weddings 

Styliste Janina is winnares van Zankyou International Wedding Award (ZIWA) en haar publicaties van zelf georganiseerde huwelijken en inspirational wedding shoots worden wereldwijd regelmatig gepubliceerd op sites zoals Style me Pretty, B.Loved, Magnolia Rouge en meer. In 2019 waren er mooie publicaties in het Endless wedding magazine en trouwboek van Girls of Honour. In 2016 kreeg NINA weddings tijdens de Dutch Wedding Awards eveneens een eervolle vermelding  voor de categorie beste Wedding stylist en beste Weddingplanner!

Bekijk ons portfolio

Thank you!

Your message has been sent. We'll contact you shortly!

Get in touch together