The day you both said yes

+ view PORTFOLIO

Zo bijzonder om hier deel van uit te maken en samen met mijn bruidsparen een te gekke, onvergetelijke, mooi dag te creëren. Een ontzettend grote eer! Hier een greep uit mijn werk in zowel binnen - als buitenland waarbij ik verschillende bruiloften organiseerde en stylde. 

Weddings

Some pretty inspiration

+ VIEW PORTFOLIO

Als stylist is het heerlijk om zo nu en dan eens out of the box te mogen qua styling en nieuwe trends of mooie kleurschema's/thema's vorm te geven tijdens een styled shoot. Dit alles om jullie bruidsparen en de gehele trouwbranche te inspireren. Te laten zien hoe veel er mogelijk is en vooral aan te moedigen jullie eigen stijl te vinden. Hoe trots dan ook op het feit dat we afgelopen jaren daarmee veelvuldig gepubliceerd zijn in landelijke én internationale trouwblogs en magazines. 

Styled Shoots

+ more about
NINA weddings 

Styliste Janina is winnares van Zankyou International Wedding Award (ZIWA) en haar publicaties van zelf georganiseerde huwelijken en inspirational wedding shoots worden wereldwijd regelmatig gepubliceerd op sites zoals Style me Pretty, B.Loved, Magnolia Rouge en meer. In 2019 waren er mooie publicaties in het Endless wedding magazine en trouwboek van Girls of Honour. In 2016 kreeg NINA weddings tijdens de Dutch Wedding Awards eveneens een eervolle vermelding  voor de categorie beste Wedding stylist en beste Weddingplanner!

Press and awards