Let's go on an adventure!

Het JA woord geven in een prachtige wite masseria in Puglia, met uitzicht op de glooiende heuvels in Toscane of met je voetjes in het zand op Ibiza. Het kan allemaal en ik organiseer het graag voor jullie. Zo spot ik de mooiste trouwlocaties en heb ik in o.a. Italië, Frankrijk, Spanje, Ibiza en Curaçao bijzondere connecties om jullie droombruiloft waar te maken. Maar ik pak ook graag mijn koffers naar Marokko, IJsland of een andere bestemming die voor jullie een speciale betekenis heeft.

Voor vele stellen is trouwen in het buitenland een droom. Maar wat als ik voor jullie die droom werkelijkheid laat worden? In de afgelopen jaren heb ik een aantal bijzondere locaties in het buitenland mogen bezoeken en ik weet zeker dat er voor jullie wensen ook iets bij zit wat al jullie verwachtingen overtreffen. Van ceremonies tussen de wijnranken tot diners bij zonsondergang. En wat te denken van een pre wedding diner met de familie in een olijfboomgaard? Ik zorg ervoor dat het een unieke ervaring en beleving wordt voor jullie. Samen met jullie familie en liefste vrienden of enkel met jullie twee alleen. 

Kun jullie niet wachten om je koffers in te pakken? Neem dan contact met op.

trouwen in het buitenland

en

Destination weddings elopements

+ read more

Voor het plannen van jullie bruiloft in het buitenland gaan we uit van minimaal 54 uur. Dit komt uit op € 4.860,- inclusief BTW. Dit bedrag is exclusief de reiskosten en verblijfskosten. Voor een offerte op maat kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.

04. Wat kost een weddingplanner voor een bruiloft in het buitenland?

Gemiddeld werken we een tot anderhalf jaar aan een bruiloft.  Je wilt genoeg tijd hebben voor een locatiebezoek en uitzoekwerk voordat je je gasten uitnodigt. Ook hen wil je op tijd informeren over de plannen. Daarom is tijdig starten met de weddingplanning aangeraden. Daarnaast is het ook mogelijk om heel lang voorpret te hebben!

02.Hoe lang van te voren starten met voorbereidingen?

Voor een bruiloft met dertig gasten moet je rekening houden met een budget vanaf € 30.000,-.

Deze prijzen zijn inclusief de huur van de accommodatie, de catering, fotograaf, kleine post voor bloemdecoratie, ceremonie, haar en make-up en een Italiaanse muzikant tijdens het feest.
Deze tarieven zijn slechts een indicatie. We kunnen met een lager budget uitkomen en wanneer jullie voor wat meer luxe kiezen met een hoger budget. Alles hangt af van jullie wensen. 

03. Hebben jullie zelf ook decoratie materialen?

Inmiddels hebben we al in verschillende landen een bruiloft mogen organiseren. Zo zijn we in Frankrijk, Italië, Ibiza en Curaçao geweest. Daarnaast heb ik de Leisure Management opleiding gevolgd, waardoor ik veel ervaring heb in eventmanagement op internationaal niveau. 

01. Heb je ervaring met het organiseren van bruiloften in het buitenland?

FAQ