Let\s level up your busines, together

Weddingplanner zijn is zo leuk en ongelooflijk de moeite waard. Ik ben inmiddels meer dan acht jaar weddingplanner en heb meer dan 70 bruiloften georganiseerd en gestyled in zowel binnen- en buitenland. Maar de weg ernaar toe was niet altijd makkelijk. Al doende heb ik geleerd. Door vallen en opstaan, leerde ik hoe je een succesvol weddingplanner wordt en een financieel gezond bedrijf opzet. Wat had ik graag de kennis gehad aan het begin van mijn start als weddingplanner. Deze kennis deel ik graag met jou, zodat jij zonder die lange aanloop een goed draaiend bedrijf kunt runnen.
 

Weddingplanner zijn is zo leuk en ongelooflijk de moeite waard. Ik ben inmiddels meer dan tien jaar weddingplanner en -stylist en heb talloze bruiloften georganiseerd en gestyled in zowel binnen- en buitenland. Maar de weg ernaar toe was niet altijd makkelijk. Al doende heb ik geleerd. Door vallen en opstaan, leerde ik hoe je een succesvol weddingplanner wordt en een financieel gezond bedrijf opzet. Wat had ik graag de kennis gehad aan het begin van mijn  start als weddingplanner. Deze kennis deel ik graag met jou, zodat jij zonder die lange aanloop een goed draaiend bedrijf kunt runnen.  

Ontdek de geheimen van een succesvolle bruiloftplanner! Wil jij je bedrijf in bruiloftplanning naar nieuwe hoogten brengen? Ontdek hoe een weddingplanner business coach je kan helpen om je klantprocessen te verbeteren en prijzen te bepalen die eerlijk zijn voor jou én je klanten. Investeer in je groei en maak jezelf onderscheidend in de branche!
 

BOOST je weddingplanner business!

voor weddingplanners en -stylistes

Mentor Sessies

Herken jij dit?

Je hebt een paar bruiloften gedaan, maar de zakelijke kant van bruiloften is overweldigend. 

Je vindt het lasting om je prijzen en diensten te bepalen voor de diensten die je aanbiedt. 

Je snakt naar een baan met creativiteit en vrijheid. Je denkt erover om als weddingplanner te beginnen, maar weet niet waar je moet beginnen.

Je krijgt weinig aanvragen en je wilt graag meer klanten aantrekken. Hoe krijg je die bruiloften waar je echt van droomt?!


Je mist praktische tips en tools uit de praktijk. Iemand om mee te sparren en kijken hoe je achter de schermen alles goed organiseert voor jezelf en je klanten. 

Je bent veel tijd kwijt aan randzaken en hebt nog geen goede workflow.

boek nu

boek nu

boek nu

Intensieve mentorsessie van vier uur, waarbij we naar keuze 3-5 onderwerpen behandelen. Deze sessie is geweldig als je een diepe coaching nodig hebt om je te helpen bij het aanpakken van een paar specifieke gebieden van je bedrijf.
Je eindigt de sessie met praktische stappen om op elk gebied te groeien en verbeteren.

We behandelen 1-2 onderwerpen die je zelf uitkiest en gaan daar dieper op in. Als je advies wilt van een ervaren weddingplanner of ondersteuning met een specifiek doel, zal een supergerichte mentorsessie je de kickstart geven die je nodig hebt.

MENTORSESSIE focus (4 uur)

mentorsessie boost (2 uur)

€495 (excl BTW)

€295 (excl BTW)  

Een real life mentorsessie vindt in Eindhoven plaats in een koffietentje. Een online mentorsessie is op elke doordeweekse dag in te plannen. 

boek nu

boek nu

boek nu

Intensieve mentorsessie van vier uur, waarbij we naar keuze 3-5 onderwerpen behandelen. Deze sessie is geweldig als je een diepe coaching nodig hebt om je te helpen bij het aanpakken van een paar specifieke gebieden van je bedrijf. 
Je eindigt de sessie met praktische stappen om op elk gebied te groeien en verbeteren.

We behandelen 1-2 onderwerpen die je zelf uitkiest en gaan daar dieper op in.  Als je advies wilt van een ervaren weddingplanner of ondersteuning met een specifiek doel, zal een supergerichte mentorsessie je de kickstart geven die je nodig hebt.


MENTORSESSIE focus (4 uur)

mentorsessie boost (2 uur)

€495 (excl BTW)

€295 (exCL BTW)  

Een real life mentorsessie vindt in Eindhoven plaats in een koffietentje. Een online mentorsessie via Zoom is ook mogelijk. 

Een real life mentorsessie vindt in Eindhoven plaats in een koffietentje. Een online mentorsessie via Zoom is ook mogelijk. 

DIT IS WAT IK NODIG HEB!

Boek een mentorsessie

Herken jij je in een van de bovenstaande punten? Dan heb je waarschijnlijk behoefte aan een sparringpartner die samen met jou duidelijke actiepunten neerzet waarna je zelf verder kan met de uitvoering. And guess what? Daar kan ik je mee helpen.

Tijdens de 1-op-1 sessie gaan we aan de slag gaan met een alle vraagstukken die je hebt over jouw (startend) bedrijf zodat jij de volgende stap te maken met jouw bedrijf.

Let op; er zijn maar 3 plekken per maand beschikbaar

Oh, and a little more about me, your mentor...

Mijn naam is Janina Cruz. Ik ben de oprichtster en mentor achter NINA weddings. Een full servicebureau voor weddingplanning en -styling. Ik ben er vast van overtuigd dat je bedrijf je zowel financiële als persoonlijke vrijheid en flexibiliteit moet geven, zodat je je zich kunt concentreren op je gezin en genieten van het leven. 

Met jarenlange ervaring in de trouwbranche, is het mijn passie geworden om de tips en tools die ik heb verzameld te delen met aspirant-planners die in dezelfde onzekere schoenen staan als ik ooit. Die zich willen vestigen in de bruiloftsbranche. Ik zet me in om mijn kennis te delen, nieuwkomers te ondersteunen en de trouwbranche te helpen groeien.

Door de jaren heen heb ik workshops, masterclasses, trainingen gevolgd. Daarnaast heb ik een flinke ervaring op het gebied van marketingcommunicatie. Ik ben er sterk van overtuigd dat het vergroten van je kennis de enige manier is om voor voortdurende groei en succes te zorgen - zowel persoonlijk als in je bedrijf.
 

detailed driven, design obsessed

Boek een mentorsessie

Boek je sessie via het contactformulier of mail naar hello@ninaweddings.nl. Dan plannen we een datum voor de mentorsessie. 

hoe werkt het?

03.

02.

01.

Je ontvangt een vragenlijst die je vooraf invult. Deze ontvang ik graag uiterlijk 1 week voor de sessie. Zo krijg ik al een beeld van jou en en je bedrijf.  

 

Tijdens de sessie gaan we in op al je vragen en kijken naar wat er verbeterd kan worden. Met een hoofd vol advies en tips kun je AAN je bedrijf gaan werken!
 

onderwerpen die we kunnen behandelen:

De kosten voor de Skype sessie zijn 275 euro excl BTW. Wil je liever persoonlijk meeten? De kosten voor de persoonlijke 1-on-1 mentorsessie zijn 350 excl BTW. De meeting vindt dan plaats in Eindhoven of Utrecht. 

Omdat elke weddingplanner een andere stijl, methode en benadering biedt, zijn sessies volledig op maat gemaakt om jou en je groeimogelijkheden te helpen. De belangrijkste onderwerpen kunnen de volgende nuttige gebieden omvatten:

+ Starten als weddingplanner; wat komt er allemaal bij kijken

+ Hoe trek je je ideale klant aan? 

+ Hoe kun je jezelf positioneren op de overvolle markt? Hoe onderscheid je je van je concurrentie?

+ Wat bespreek je tijdens een kennismakingsgesprek en waar hou je rekening mee?

+ Welke diensten wil je aanbieden?
 
+ Prijzen voor je diensten bepalen

+ Van aanvraag tot het uitzwaaien na de bruiloft: workflow en tips. 

+ Een gestroomlijnde aanpak van je planningsproces volgen. 

+ Branding en marketing: hoe zet je je social media in voor je marketing

Aangepaste sessieonderwerpen zijn uiteraard welkom! Laten we de perfecte coachingsessie voor je creëren!

verstuur

Wil je samen met mij aan je bedrijf werken, boek dan je mentorsessie. Vul het formulier hiernaast in en ik neem contact met je op.

Liefs,
Janina

hello@ninaweddings.nl 
 

 

Let's talk business

Let's talk business

THANK YOU!

YOUR MESSAGE HAS BEEN SENT. WE'LL CONTACT YOU SHORTLY!