some of our work +

Bruiloften die niet-traditioneel zijn en vooral met heel veel liefde gevuld zijn. Waarbij we de individuele stijl van onze bruidsparen naar voren brengen. We houden ervan de trendsetter te zijn. Wij vinden namelijk niets leuker dan het stylen van een creatieve en stijlvolle bruiloft. Net als jullie gaan we voor een ultieme dag en een geweldige herinnering, die zowel jullie als jullie familie en vrienden lang zal bijblijven. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!!

Yay, jullie zijn verloofd! Gefeliciteerd! Uiteraard wil je dat alles perfect geregeld is voor jullie speciale dag. Denk aan het uitkiezen van een geschikte locatie, het verzorgen van de bloemen en het regelen van de catering. En eerlijk gezegd kun je hier best wel wat hulp bij gebruiken. En laat ik daar nou net heel erg goed in zijn.

NINA weddings verzorgt de styling van ongedwongen, eigentijdse en moderne bruiloften en de organisatie van kleine, intieme bruiloften en elopements. Zijn jullie avontuurlijk? Houden jullie van veel  persoonlijke details, durven jullie je eigen plan te trekken, ga je voor die fantastische fashionable trouwjurk (én schoenen), wil je een Pinterest-worthy stijl en een relaxte sfeer dan zijn wij een match. 


yes, i'm interested +

Get away from it all and elope with just your love and your dearest friends or family.

Een weekendbruiloft in de Belgische Ardennen of trouwen in Toscane – Italië inclusief pizzaparty en dineren aan lange tafels? Trouwen op Curaçao met een JA woord met voeten in het witte zand en dansen onder de palmbomen óf hartverwarmend trouwen in stoer IJsland. Of misschien wordt het toch dichter bij huis genieten aan mooi gedekte tafels in een boomgaarde met je hele familie! NINA weddings neemt je mee! 
 

destination weddings
& ELOPEMENTS

yes, i'm interested +


Your wedding should be fun. Let us help make it that way. 

Jullie hebben allebei geen tijd vanwege een drukke baan, of besteden simpelweg jullie vrije uurtjes liever op een andere manier; samen met elkaar of met vrienden. Bij de full-service weddingplanner wordt de totale bruiloft coördinatie geregeld door NINA weddings. In de maanden en dagen in aanloop naar dé dag, coördineer ik alle details van je bruiloft. Van afspraken plannen tot het managen van jullie budget, ik neem alle tijdrovende taken weg van jullie to-do-list.

in for some DIY, than you might want to rent some of our rentals.

Bij een toffe bruiloft horen toffe decoraties. Mooie bohemian, vintage of romantische items die jullie bruiloft helemaal af maken. Het WOW effect creëren, dat kan ik als de beste! De decoraties die ik de afgelopen jaren heb verzameld, maak ik voor jullie beschikbaar.
Zijn jullie op zoek naar toffe decoraties voor jullie droombruiloft, zoals hippe accessoires en moderne meubels? Check dan ons zusje: Velvet Green. De plek waar je alles vindt voor een schitterende bruiloft.

Toffe meubels & verhuur 

yes, i'm interested +

to do or plan something with a specific purpose or intention in mind

Als weddingdesigner creëer ik unieke, moderne, gestylde bruiloften vol mooie details. Mijn stijl is romantisch, eigentijds, ongedwongen en met een vleugje bohemian. Het gaat bij de type bruiloften die organiseer niet zozeer om de klassieke tradities (waarvan je vaak niet weet waarom je ze uitvoert), maar draait het vooral om JULLIE lovestory. 


weddingDESign
& Styling

let the adventure begin

Maren en Tim

Alle contactmomenten verliepen relaxt en Janina heeft iedere keer de tijd voor ons genomen. Dit alles maakt dat wij met een voorbereid gevoel de dag tegemoet zagen, waardoor dat stukje stress geen onderdeel uitmaakte van alle spanningen die een bruiloft met zich meebrengt. Wij zouden NINA weddings absoluut aanraden aan een toekomstig bruidspaar! 

Tijdens het plannen en organiseren van onze bruiloft merkten wij dat we professionele hulp nodig hadden om onze perfecte dag te realiseren. We hadden met name hulp nodig voor het uitkiezen van de bloemen en decoratie, en voor het maken van één geheel van alle momenten op de dag zelf. Alle contactmomenten verliepen relaxt en Janina heeft iedere keer de tijd voor ons genomen. Dit alles maakt dat wij met een voorbereid gevoel de dag tegemoet zagen, waardoor dat stukje stress geen onderdeel uitmaakte van alle spanningen die een bruiloft met zich meebrengt. Wij zouden NINA weddings absoluut aanraden aan een toekomstig bruidspaar! 

Ilse en Corne

Ik hou van versieren en aankleden, maar ik wist dat ik daar op mijn eigen bruiloft geen tijd voor zou hebben. Dus voor de styling kozen we voor Janina van NINA weddings, zij zorgde echt voor het ‘wow-effect’ op onze bruiloft. We maakten een stylingplan voor een bohemian- en festival-bruiloft. Het leek net of we droomden, zo mooi was alles versierd! 

Tjerk en Joyce

Voor onze bruiloft wilden wij graag de hulp inschakelen van een goede en persoonlijke stylist om deze mooie dag extra glans te geven, volledig in een bij ons passende stijl. Na een eerste kennismaking wist Janina onze stijlwensen feilloos te vertalen in een moodboard. De communicatie verliep vanaf het begin ook al erg prettig, via Skype konden we overleggen wanneer dat ons het beste uitkwam. We wisten dus al vrij snel zeker, dit gaat helemaal goed komen. Haar adviserende en toch ook bepalende visie (zonder dat het opvalt) zorgt ervoor dat je je er volledig aan durft over te geven. Samen met de bijzonder goede connecties die Janina heeft, heeft zij onze dag echt kleur gegeven. En daar zijn wij haar eeuwig dankbaar voor!

Yvonne en Arno

Janina heeft een super gevoel voor styling. Alles was zij maakt en bedenkt, ziet er fantastisch en smaakvol uit. Onze bruiloftsdag was echt fantastisch en romantisch. Janina heeft de styling van onze bruiloft super gedaan, en op de dag zelf had ze ook alles top geregeld. We zouden Janina zeker aanraden aan iemand anders!


love notes

Thank you!

Your message has been sent. We'll contact you shortly!

Get in touch together