Workshops

Of je nu een beginnende of ervaren weddingplanner of stylist bent, wij bieden boeiende masterclasses en workshops aan die je niet wilt missen! Binnenkort maken we de inhoud en data bekend, dus meld je aan om op de hoogte te blijven.

We bieden ook speciale workshops aan voor bruidsparen. Als bruid kun je deelnemen aan een unieke workshop voor aanstaande bruidsparen en hun ceremoniemeester. Leer hoe je jouw bruiloft tot in de puntjes kunt stylen met onze handige tips en tricks. Ontdek de do's en dont's in de theorie en oefen met stylingitems in de praktijk, zoals het creëren van een prachtige tafelsetting!

Ontdek een Uitdaging bij Onze Masterclasses en Workshops voor Weddingplanners en bruidsparen

Workshop Bruiloftstyling

Zo creëer je zelf je eigen unieke bruiloft

Ben je bezig met de voorbereidingen voor jouw grote dag en wil je een bruiloft met een persoonlijke touch? Dan is onze workshop styling bruiloft de perfecte start. In een wereld vol Pinterest-plaatjes en Instagram-inspiratie kan het vinden van jouw unieke stijl overweldigend zijn. Maar geen paniek, wij zijn er om je te helpen jouw visie te realiseren. Met onze expertise leer je hoe je een harmonieuze sfeer creëert die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Voor wie?
Deze workshop is voor bruiden (en eventueel ook hun ceremoniemeesters) om te leren hoe je zelf je bruiloft kunt stylen. De workshop wordt gehouden in ons warehouse en design studio te Rosmalen.

Datum: Zaterdag 2 Maart 2024
Tijd: 14.00-17.00 uur
Adres: Warehouse & Design studio van Velvet Green.
Heikampweg 3 te Rosmalen
Prijs: 65 euro per persoon.

Uiteraard is je partner of ceremoniemeester ook welkom. Hij/zij betaald dan 15 euro voor deelname.

Wat leer je bij onze bruiloft styling workshop?
Tijdens onze workshop duiken we in de wereld van bruiloftstyling en decoratie. We combineren praktische vaardigheden met essentiële kennis, zodat je met vertrouwen jouw bruiloft kunt stylen. Hier is wat je kunt verwachten:

Theoretische kennis: Ontvang waardevolle informatie over het effectief inzetten van je stylingsbudget en het creëren van eenheid in je decoratie.
Praktijkervaring: Ga zelf aan de slag met onze uitgebreide collectie decoratie en materialen en style je eigen unieke dinertafel.
Na de workshop bruiloftstyling
Aan het einde van de avond ga je naar huis met:

Een duidelijk plan voor het maximaliseren van je stylingsbudget.
Een visie voor eenheid in de decoratie van je bruiloft.
Een lijst met benodigde decoratie-items.
De vaardigheid om de gewenste sfeer van je bruiloft te omschrijven en te visualiseren.
Praktische ervaring met decoreren, zodat je weet waar je op moet letten.
Waarom kiezen voor onze workshop?
Onze workshop is niet zomaar een les; het is een ervaring waarbij je leert van een professional met jarenlange ervaring in bruiloftstyling. We hebben een breed scala aan bruiloften getransformeerd en weten precies wat nodig is om jouw dag onvergetelijk te maken. Door te kiezen voor onze workshop, investeer je in een bruiloft die niet alleen mooi is, maar ook een weerspiegeling van wie jij bent.

Investeer in jouw perfecte bruiloft
Gun jezelf deze leerzame en gezellige middag. Neem de eerste stap naar een bruiloft die helemaal bij jou past en laat ons je begeleiden naar de dag van je dromen.

Schrijf je nu in voor onze workshop en zet de toon voor een stijlvolle en persoonlijke bruiloft. Aanmelden via email naar info@velvetgreenrentals.nl.

Ben je een beginnende weddingplanner of heb je al ervaring en ben je op zoek naar verdere ontwikkeling? Binnenkort bied ik interessante workshops en masterclasses aan die gericht zijn op het verbeteren van vaardigheden in de trouwbranche.

Wil je meer weten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte zodra de programma's en data bekend zijn. 

 Get on the waitlist and be the first to know when it launches!

Masterclass voor weddingpro's 

Toffe workshops en masterclasses voor beginnende weddingplanners en/of stylisten!


Binnenkort ga ik toffe workshops organiseren voor beginnende en ervaren weddingplanners en andere trouwbranche professionals. Zodra de inhoud en de data bekend zijn, maak ik ze bekend.


Wil je op de hoogte gehouden worden? 

Wil je jezelf ontwikkelen als weddingplanner en/of -styliste? 

workshops

coming soon

Ben je bezig met de voorbereidingen voor jouw grote dag en wil je een bruiloft met een persoonlijke touch? Dan is onze workshop styling bruiloft de perfecte start. 

Workshop Bruiloftstyling

Zo creeer je je eigen unieke bruiloft met styling!

Wil je meer weten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte zodra de programma's en data bekend zijn. PS je ontvangt als eerste toegang tot de earlybird tickets.