Zo bepaal je je trouwbudget

Have fun reading

 1. Stella says:

  Hmmm, een gemiddelde bruiloft kost -volgens mij, hihi- helemaal niet zo veel hoor! Zoals je zelf al schreef: het is wat je er zelf van maakt.

  Wij waren voor bijna 5000 klaar. Als ik dat aan andere stellen vertel kijken ze met grote ogen aan. Een ieder die op onze bruiloft is geweest heeft gezien hoe fijn we het voor elkaar hadden. Een top fotograaf, prachtige locatie middenin de bossen op de Veluwe, een catering bedrijf uit Amsterdam (5 broden en 2 vissen heet dit ontzettend goede catering bedrijf), alle versiering zelf gekocht of gemaakt, op de trouwringen ontvingen we korting, zo ook op het pak en de jurk en zo kan ik nog wel even doorgaan… Daarnaast kiezen veel mensen er tegenwoordig voor om gratis voor de wet te trouwen. Dat scheelt ook al een flinke duit!

  Natuurlijk: superleuk als je bruiloft zoveel kost en dat je dat kunt betalen! Top. Maar met een boel creativiteit en een heleboel lieve mensen om je heen kom je ook ver.

  • Janina says:

   Hi Stella,
   Dank je voor je reactie. Je hebt gelijk wat ik opschreef klopt niet helemaal, althans komt blijkbaar niet goed over. Het gemiddelde bedrag wat besteed wordt door Nederlandse bruidsparen is 15.000 euro. De gemiddelde bruiloft kosten is moeilijk te zeggen, want ja, inderdaad een bruiloft kan je zo gek maken als je wilt! Het is totaal afhankelijk van aantal gasten (major factor), trouwlocatie (wel/niet zelf catering), het aantal en type activteiten, de duur van de dag etc. etc. Super om te horen over trouwen midden in de bossen op de Veluwe. Te gek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *